sju

Så, då var den en vecka kvar nu. Eller ja, sju och en halv dag ungefär, men eftersom klockan är över midnatt räknar jag det som sju.

Jag är så nervös.
Jag har börjat ta farväl.
Jag har börjat packat väskan.....

JAG ÄR VERKLIGEN NERVÖS.

Men gud, samtidigt är jag så lycklig över att detta blir av, så det väger ändå upp. Men det lär bli några jobbiga kommande veckor, hur jag nu ska överleva dem. Men det gör jag, på ett eller annat vis.

Adios amigos.

Flight

Idag har jag köpt flygbiljett, vilket är helt fantastiskt egentligen. 45 timmar ska jag resa med två mellanlandningar i London och Singapore samt övernattning i Singapore. Som sagt detta är verkligen fantastiskt och det är väldigt nervöst att bara tänka på det.

Helt ofattbart. Men sant.

14 dagar kvar, och jag räknar.

15

Idag är det femton dagar kvar tills jag åker. Idag börjar jag packa väskan så smått och fyller den efter hand, lättast så tror jag. Annars har jag packat ner mer av alla mina saker och slängt en del, så det börjar arta sig nu. Imorgon köper jag flygbiljett. THRILLIN'!

Så, dags att packa nu!


Let's do the panic?

Huh, nu är jag verkligen verkligen stressad.
I helgen ska jag fylla i och skicka iväg ansökan om visum, och jag ska beställa och betala flyget. Jag har en miljon siffror i huvudet och kan bara vara tacksam för allt jag fick i studenten, ett mer än väl behövligt bidrag kan man säga.

Så, back to work folks!

3 veckor

Idag är det tre veckor kvar tilla jag hoppar på flyget.
Idag skickade jag betygen. Därmed återstår:

- boka flyg
- offer of place
- visa
- studielån

Sjukt nöjd, allt kommer gå svinbra!

RSS 2.0