U2

Hey!

Nu har jag lite mer tid på mig. Igår var en sjukt nice dag, vi tog bussen till North Shore där en annan del av AUT håller till och spelade vår första fotballsmatch i denna turneringen. Laget var lite skakigt och vi har inte hunnit vänja oss vid varandra ännu, men det kommer sinom tid. Tanken är att vi ska hitta ett par dagar i veckan då vi alla, eller de flesta av oss, kan träna tillsammans och finna varandras styrkor/svagheter och hur vi ska utnyttja dem i spel. Det kommer nog resultera ganska bra tror jag.

Efter spelet så var några sugna på pizza och några sugna på mexikanskt, så vi samlade alla i min lägenhet och åt tillsammans, alltid lika mysigt att göra det. Efter maten såg vi The Hangover och mitt i filmen fick jag en snilleblixt och gick och pluggade. Inte direkt normalt att få idéer om vad man ska skriva i sin essay ett på natten, men efter en timmes plugg hade jag genast fått så mycket mer gjort, skönt!

Och nu idag/ikväll är jag på det igen.
Jag stack och joggade till Auckland Domain med Fred imorse, och efter det lagade jag pizza till lunch och pluggade. Sen hade jag lektion, sen åt jag middag med Esme och Mathias. Hur trevligt som helst och det har varit en lugn och skön dag. Så resten av kvällen ägnas plugg medan de flesta andra sticker till casinot eller krogen, många både och.

Och by the way så spelar U2 här i Auckland den 25 september, och på fredag släpps biljetterna. Så 5-6 på morgonen går jag och ställer mig i kö senast och hoppas på det bästa, jag måste för fan se U2!!!!! Och dessutom är Jay-Z gästartist!!!

Men plugg nu! Och lycka till Filip som flyttar till Frankrike idag, jag håller tummarna för att allt går vägen och inväntar mail från dig när du är framme!

Ciao!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0